Нашия екип

Кариера с нас

Кариера в Psyhelp

Центърът за психологическо консултиране Psyhelp е един от най-успешните проекти в България, предоставящ психологическо консултиране на руснаци и българи не само в страната, но и навсякъде по света.

В нашия екип работят специалисти, които обичат работата си и са й посветили живота си. Нашето кредо е да помагаме на хората да решават психологическите си проблеми и да ги подкрепяме в трудни моменти от живота им.

Ние се развиваме активно, затова имаме високи изисквания към себе си и нашите служители. Това ни позволява да предоставяме наистина висококачествени психологически и психотерапевтични услуги!

Една от нашите цели е развитието на нашите специалисти! Ние помагаме на нашите служители да развият своите умения, да придобият ценен опит и знания. Ако сте ориентирани към успеха и сте готови да допринесете за развитието на нашия проект, тогава имате страхотни възможности за професионално израстване в нашия екип!

Ако сте добър специалист или тепърва започвате кариерата си, но искате да се развивате професионално, тогава ще се радваме да ви видим в нашия екип!

Имаме нужда от хора, които желаят и могат да допринесат за историята на нашия проект!

В момента нямаме отворени позиции, но ще ви уведомим, когато стане свободна!

Напишете ни съобщение или ни се обадете

Получете информацията — задай въпрос

feedback-psyhelp

Вие имате въпроси

Поискайте условия за сътрудничество — свържете се с нас

  • Viber / WatsApp / Telegram: +359 88 509 49 45
  • Telephon number: +373 68 087 263
  • Email: info@psyhelp-skype.com
  • Skype: generetion2008
  • Вт-Съб: с 9:00 до 21:00