home
 • c-1-left
  c-1-right

  Всички идваме от детството

 • c-2-left
  c-2-right

  Природата иска да сме деца

 • c-3-left
  c-3-right

  Възпитавайки децата, ние възпитаваме себе си

 • c-4-left
  c-4-right

  Детето е огледалото на семейството

 • c-5-left
  c-5-right

  То се нуждае от нашата любов

 • c-6-left
  c-6-right

  Ние сме до вас, за да помогнем

Консултация от детски психолог по скайп

Skype: maia.kirilova7 Phone: +359 88 50-94-148 Психологическа помощ по скайп
за българи от всяка точка на света
Консултация от детски психолог
Професионална психологическа помощ за деца и родители
psychological-support-child

Детството - това е етап в нашето развитие, когато се учим да възприемаме и разбираме обкръжаващия ни свят, своите емоции, да създаваме навици, отношения и още десетки важни неща. И все пак това не е просто фраза, определяща етапа. Докато преминаваме през него в организма ни произтичат множество физиологически и психически промени. За това се счита, че той е основния и главен етап в развитието на човека.

Често се случва така, че не можем да разберем детето си и между нас възниква стена. Това, което искаме да му предадем от нашия опит, остава нечуто. И тук няма значение степента на образование, толератността или приятния ни характер. Няма значение и дали детето ни е със специални потребности на развитието във физиологически или психологически план. Просто, често ние говорим на различни езици в емоционално отношение и като разбиране за света.

Нашият психолог не познава по-добре от вас детето ви. Той ще ви помогне да откриете нужните думи и действия и използвайки най-важния ви ресурс - любовта - ще ви помогне да се справите с трудностите.

Свържете се с нас на телефон +359 88 50-94-148 или по скайп maia.kirilova7 и ще получите психологическа подкрепа във всеки момент от вашия живот.

Ние ще се радваме да помогнем!

Детският психолог ще ви бъде в помощ и подкрепа в случай на:
 • проблеми в общуването с братя и сестри, с връстници, с учители и възпитатели
 • хиперактивност със синдром на дефицит на вниманието, повишена възбудимост, страхове и фобии
 • проблеми в ученето и обучението, незаинтересованост към домашните задължения, лъжа, кражби, компютърна зависимост
 • трудности при адаптацията в детската градина и в училище, проблеми при преместване, при раждане на следващо дете в семейството, при развод на родителите
 • възпитание на детето в семейство с един родител, лоши отношения с втори баща или с втора майка и др.
Цена и условия на работа
conditions

Първата консултация е безплатна. На нея психолога се запознава с родителите и проблема. Обсъждат се начините на работа, провежда се психологическо интервю, установява се график. Следващите консултации, в зависимост от възрастта на детето, са с продължителност от 20 до 40 мин и се провеждат или с родителите, или с детето, а също и съвместно.

Всяка следваща е с цена 25 € за сеанс. Консултациите се провеждат по скайп. Трябва да имате камера и микрофон. Консултациите се заплащат предварително по банков път или, за клиентите ни в чужбина, чрез акаунт Paypal. Записването става предварително, като се уговаряме в удобно за вас време, което съобразяваме с нашия график.

Основни направления в работата на детския психолог

Свържете се с нас, за да получите психологическа помощ онлайн!

child

Адаптация в детската градина

child

Преодоляване на детските страхове

child

Преодоляване на необщителност

child

Корекция на поведение

child

Справяне с детската агресия

child

Работа с методите на възпитание

child

Опозиционно
поведение

child

Справяне с кризите на израстването


Успешни случаи от практиката ни

 • Дете на 4 години, не желае да ходи на детска градина

  historyЖена, на 32 години, потърси помощ от психолог, поради проблем с по-голямия си син. Момчето е на 4 години. От момента на раждането на сестра му, то отказва да посещава детска градина, плаче и изпада в истерия. Когато майката го остави в градината и си тръгне, започва хвърля и чупи предмети, крещи срещу всички, а после седи в ъгъла и не иска да се занимава с никаква дейност, докато не дойдат да го приберат. На първата консултация психологът работи само с майката. Изясняваше се проблема и поведението на детето до и след раждането на сестра му. Разбра се, че в къщи то е спокойно и дори помага на майка си в грижите за по-малката сестра. Проблемът започва, когато трябва да го оставят в детската градина. Втората консултация психологът проведе само с детето. На следващите консултации се работеше съвместно с родителите и детето. Изпълнявайки указанията на психолога, след последователни консултации в течение на 1 седмица, проблемът се реши и детето започна да посещава детската градина спокойно и с удоволствие.

 • Юноша на 12 години, затруднения при излизането от къщи

  historyЖена, на 36 години се обърна за помощ към психолога поради проблем с дванадесетгодишния си син. Първата консултация бе проведена само с майката. Тя е разведена, отглежда своите две деца сама. По-голямото момче дълго време й е помагало в грижите и домашната работа, но от известно време започнал да се отстранява, да се страхува безпричинно от най-различни ситуации и да не иска да остава сам вкъщи. Следващите консултации се проведоха с момчето. На тях отначало се работеше за доверието и връзката между психолога и юношата. След няколко консултации, момчето започна постепенно да споделя страховете си. С помощта на психотерапевтични техники страховете се преработваха последователно. Основния проблем на момчето се състоеше в това, че то не можеше да върви по улицата, ако мислено не нарисува пред себе си сложни линии, извършвайки това действие почти на всяка крачка. След около 15 консултации, състоянието на момчето значително се подобри и то стано по-спокойно. Животът му влезе в нормалното русло и той се избави от навика си да рисува мислено линии.

 • Жена на 42 години, проблеми с 16 - годишната дъщеря

  historyЖената се развежда с бащата на момичето, когато то е на 2 годинки. Скоро след това се омъжва за чужденец и заедно с дъщеря си се преместват да живеят при него. Между детето и втория съпруг се създава силна връзка и момичето много се привързва към него. За детето полага грижи основно той, тъй като майката е заета с това да изгради криера и работи много. След 14 години жената решава да се разведе със втория си съпруг, тъй като отношенията им се влошават. Дъщерята пожелава да остане при втория си бащаи се настройва враждебно към майка си. Първите консултации психологът провежда само с майката, следващите само с дъщерята, а към края съвместни консултации с двете. На консултациите се работи основно с отношенията, чувството на привързаност и разбирателство и приемането на другата гледна точка. След 23 консултации, отношенията между майката и дъщерята претърпяха обрат и се значително се подобриха. Те заедно решиха момичето да живее 2 седмици с втория си баща и 2 седмици с майка си. В последствие, дъщерята започна все по-често да търси възможност да прекарва време с майка си и да споделя с нея важните ситуации в живота си.


Преимущества на онлайн психологическата консултация по скайп

Удобно Няма нужда да ходите при психолог, за да получите консултация, губейки време и пари. Онлайн консултацията по скайп ви дава възможност да получите психологическа помощ, без да напускате дома си.
Своевременно Психологическата консултация по скайп ви позволява да получите помощ и подкрепа, именно в този момент, когато се нуждаете от това. Често с помощта на своевременна консултация вие можете да решите проблема си много по-просто и бързо.
Достъпно Онлайн психологическата консултация ви позволява да получите помощ, не само от собствения си дом, а от всяко друго място, където има интернет, било то от вашия офис, докато сте в командировка или ако се намирате в чужбина.
100% гаранция Безопасност, Конфеденциалност, Психологическа помощ, Помощ в изразяването на чувствата и емоциите, Морална подкрепа от психолога при вземането на решения.
Конфиденциално Ако по някаква причина, не желаете психологическа консултация, чрез лична среща с психолог, имате възможност да проведете такава по скайп, чрез звуков режим, без камера или чрез текстов чат.
Комфортно Уютната и позната домашна обстановка е най-доброто условие, за да получите консултация от психолог за решение на проблеми, да разберете себе си, да подобрите отношенията си с близките и приятелите, да решите най-наболелите проблеми.
Конкретни методи за преодоляване на проблема
100% успешна практика в решението на проблемите
Не използваме лекарства
Индивидуален подход без шаблонни решения
Установяваме близост и отношения на доверие с клиентите си
Нашата мисия

Да помагаме на нашите сънародници от всяка точка на света

Нашият екип разбира колко важна е в наше време психологическата
помощ за децата и подрастващите

Нашата цел е да постигнем възможно най-добри резултати за родителите и техните деца

За 5 години от съществуването на проекта, успяхме да помогнем и подкрепим хора
от различни страни

България, Молдавия, Русия, Румъния, Казахстан, Узбекистан, Украйна, САЩ, Канада, Франция, Китай, Великобритания, Дания, Норвегия, Холандия, Финландия, Германия, Австрия, Италия, Испания, Гърция, Македония, Кипър и др.

Продължаваме да се развиваме заедно с вас и да разширяваме нашата дейност, за да бъдем още по-полезни за всички, които се нуждаят от нас в трудни моменти!

Преди началото на консултацията се запознайте с необходимата информация

logo

E-mail: info@psyhelp-skype.com

Phone: +359 88 50-94-148

Skype: maia.kirilova7

Заплащане paypal epay easypay visa mastercard
Заплащане paypal epay easypay visa mastercard

Подавайки заявка за консултация, вие потвърждавате че сте запознати и съгласни със всички условия, за получаване на психологическа консултация
Работно време: вторник-събота, 10:00-21:00
Почивни дни: неделя-понеделник
"Gherman and Co" LTD ЕИК: 203510284 Адрес: р. България, г. Кубрат, ул. Юр. Гагарин, 36

Психологическа помощ по скайп - онлайн консултация

Психологическо-консултативен център Psyhelp

Всички права върху материалите в сайта www.psyhelp-skype.com,
принадлежат на собственика на сайта — "Gherman and Co" LTD

Всяко копиране на материали от сайта е забранено, назависимо от целите за използването им

© "Gherman and Co" LTD, 2014-2019