home
 • f-1-left
  f-1-right

  Семейството — това е привързаност

 • f-2-left
  f-2-right

  Това е партньорство

 • f-3-left
  f-3-right

  Това е разбиране

 • f-4-left
  f-4-right

  Това е подкрепа

 • f-5-left
  f-5-right

  Това е любов

 • f-6-left
  f-6-right

  Ние сме до вас, за да помогнем

Консултация от семеен психолог по скайп

Skype: generetion2008 Phone: +359 87 884-80-50 Психологическа помощ по скайп
за българи от всяка точка на света
Консултация от семеен психолог и психотерапевт
Професионална психологическа помощ от семеен консултант
psychological-support-family

Семейния живот е дълъг път с много сложни моменти, препятствия и проблеми. Понякога се случва, този път да е толкова стръмен, че е невъзможно да се преодолее без професионална помощ. Недоразумения, изневери, трудности в отношенията между различните поколения, битови спорове и конфликти и опасност от развод - на много семейства при тези случаи им е необходима психологическа помощ и подкрепа. Опитния психолог ще ви помогне да избегнете подобни затруднения, да не допуснете необратими грешки и да разрешите кризисни ситуации.

Консултацията със семееен онлайн психолог, ще ви помогне да погледнете партньора от друга гледна точка, да възстановите хармоничните отношения и причината за конфликти. Ще ви научи как да излезете от затворения кръг на взаимни обвинения и упреци, ще помогне да откриете силните ресурси, каквито има във всяка една двойка, за да ги използвате за преодоляване на трудностите. А ако такива ресурси не са останали, то тогава ще ви подкрепи да преминете по пътя на раздялата без травматични последици.

Ще ви окажем професионална психологическа помощ по въпросите на отношенията.

Свържете се с нас на телефон +359 87 884-80-50 или по скайп generetion2008 и ще получите психологическа подкрепа във всеки момент от вашия живот.

Ние ще се радваме да помогнем!

Помощ и консултация от семеен психотерапевт

Обръщайки се към семейния психолог, вие сте осъзнали наличието
на проблем в семейството, с който не можете да се справите:


 • семейни конфликти и спорове - вие не успявате да постигнете разбиране с партньора си, не можете да стигнете до компромисно решение, всеки държи на своята гледна точка и не желае да отстъпи
 • изневяра или подозрение в изневяра – при липсата на доверие настъпва криза в отношенията и на семейните двойки им е трудно да излязат от нея
 • развод - трудно ви е да приемете решението за развод и да преминете през този сложен период от живота си
 • трудности в отношенията с децата – не можете да установите комуникация и да постигнете разбиране
 • проблеми в отношенията с роднините – трудно ви е да постигните съгласие с по-възрастното поколение, родителите на съпруга / та, зетьове и снахи, братя и сестри
Цена и условия на работа
conditions

Първата консултация е безплатна - на нея се прави психологическо интервю, уточнява се график и начин на работа. Продължителността на консултацията е от 40 до 60 мин в зависимост от работата, която се извършва. Записването става предварително, като се уговаряме в удобно за вас време, което съобразяваме с нашия график.

Всяка следваща е с цена 30 € за сеанс. Консултациите се провеждат по скайп. Трябва да имате камера и микрофон. Консултациите се заплащат предварително по банков път или, за клиентите ни в чужбина, чрез акаунт Paypal.

Как ще бъде организирано нашето взаимодействие с вас?

Заявка
за консултация
Психологическо интервюиране
Определяме графика на сесиите
Предварително заплащане
Психотерапевтична работа
Основни направления в работата на семеен психолог

Свържете се с нас, за да получите психологическа помощ онлайн!

family

Конфликти между съпрузи

family

Конфликти с роднини

family

Изневяра на партньора

family

Ревност

family

Семейно насилие

family

Загуба на чувства към партньора

family

Сексуални проблеми

family

Развод и криза в отношенията


Преимущества на онлайн психологическата консултация по скайп

Удобно Няма нужда да ходите при психолог, за да получите консултация, губейки време и пари. Онлайн консултацията по скайп ви дава възможност да получите психологическа помощ, без да напускате дома си.
Своевременно Психологическата консултация по скайп ви позволява да получите помощ и подкрепа, именно в този момент, когато се нуждаете от това. Често с помощта на своевременна консултация вие можете да решите проблема си много по-просто и бързо.
Достъпно Онлайн психологическата консултация ви позволява да получите помощ, не само от собствения си дом, а от всяко друго място, където има интернет, било то от вашия офис, докато сте в командировка или ако се намирате в чужбина.
100% гаранция Безопасност, Конфеденциалност, Психологическа помощ, Помощ в изразяването на чувствата и емоциите, Морална подкрепа от психолога при вземането на решения.
Конфиденциално Ако по някаква причина, не желаете психологическа консултация, чрез лична среща с психолог, имате възможност да проведете такава по скайп, чрез звуков режим, без камера или чрез текстов чат.
Комфортно Уютната и позната домашна обстановка е най-доброто условие, за да получите консултация от психолог за решение на проблеми, да разберете себе си, да подобрите отношенията си с близките и приятелите, да решите най-наболелите проблеми.
Конкретни методи за преодоляване на проблема
100% успешна практика в решението на проблемите
Не използваме лекарства
Индивидуален подход без шаблонни решения
Установяваме близост и отношения на доверие с клиентите си

Успешни случаи от практиката ни

 • Жена на 33 години, семеен проблем

  historyЖена на 33 години в много лоши отношения със съпруга си. Семейството е с две малки деца. Мъжът и жената постоянно влизат в конфликт, който прераства в скандал пред децата. Жената е пред вътрешен конфликт-убедена е, че ако напусне съпруга си и започне всичко отначало, ще бъде щастлива. Но смята, че за децата няма да е добре, ако не живеят с родния си баща. Струва ѝ се, че в очите на хората ще изглежда като жена с леко поведение. Консултациите се провеждаха основно с клиентката. На една от тях тя успя да убеди съпруга си да присъства, но диалогът между тях беше много труден. След това съпругът пожела няколко индивидуални консултации с психолога. Работата с двамата продължи около месец и половина. В последствие съпрузите се разведоха. Получавайки от тях обратна връзка, психологът научи, че и двамата са създали нови семейства, запазват приятелски отношения помежду си, децата им са много по-спокойни и двамата се чувстват щастливи.

 • Мъж на 52 години, трудно приема развода с жена си

  historyМъжът смята, че жена му го е напуснала, заради друг, макар че няма доказателства за това. Обвинява и дъщеря си, че подкрепя майка си. Дъщерята е на 23 години, живее с него. При спор между тях, във връзка с напускането на майката се превръща в скандал и той реагира с физическа агресия, след което дъщеря му също напуска семейното жилището и се премества да живее при майка си. Той се чувства много зле, не може да води нормален начин на живот, не желае да ходи на работа, неглижира се, не се храни нормално, страда от безсъние. През деня следи жена си, изчаква я след работа с молба да поговорят, но тя винаги отказва и сменя телефонния си номер, за да не може той да се свързва с нея. Освен индивидуалните консултации, психологът проведе и няколко съвместни консултации с клиента и дъщеря му. Терапията, на която се преработваха вътрешни конфликти, разглеждаха се различни форми на поведение и ирационални убеждения, продължи 2 месеца. Психологът помогна на клиента при самовъзприемането му и промяна на гледната точка при различни обстоятелства. След приключване на терапията, мъжът сподели с психолога, че има чувството, че се е събудил от страшен кошмар и е доволен, че това е било само сън.

Преди началото на консултацията се запознайте с необходимата информация

logo

E-mail: info@psyhelp-skype.com

Phone: +359 87 884-80-50

Skype: generetion2008

Заплащане paypal epay easypay visa mastercard
Заплащане paypal epay easypay visa mastercard

Подавайки заявка за консултация, вие потвърждавате че сте запознати и съгласни със всички условия, за получаване на психологическа консултация
Работно време: вторник-събота, 10:00-21:00
Почивни дни: неделя-понеделник
"Gherman and Co" LTD ЕИК: 203510284 Адрес: р. България, г. Кубрат, ул. Юрий Гагарин No 36
"Psyhelp" LTD ЕИК: 206167652 Адрес: р. България, г. Кубрат, ул. Юрий Гагарин No 36

Психологическа помощ по скайп - онлайн консултация

Психологическо-консултативен център Psyhelp

Всички права върху материалите в сайта www.psyhelp-skype.com,
принадлежат на собственика на сайта — Denis Gherman

Всяко копиране на материали от сайта е забранено, назависимо от целите за използването им

© Denis Gherman, 2014-2023